Rema 1000 AquaCamp uge 27

Antal tilmeldte: 36/40 Pris: 1350 DKK Lokation:
Kringelborg Alle 3
4800 Nykøbing F
Dato:
01-07-2024 09:00
05-07-2024 15:00
Sidste frist for tilmelding:
10-06-2024

Svømmeklubben SYD lancerer ferietilbud til alle vandglade børn   😀

I skolernes sommerferie tilbyder Svømmeklubben SYD en rigtig "vandvittig" uge for børn og unge i alderen 7-12 år.

REMA 1000 AquaCamp, forløber over fem hverdage i tidsrummet 9.00 – 15.00.

Svømmeklubben SYD afholder REMA 1000 AquaCamp i uge 27 og 28, og vi mødes alle dage i forhallen i Svømmecenter Falster, Kringelborg Alle 3, 4800 Nykøbing F.

De fem dage er fyldt med masser af aktiviteter både på land, og i vand. Udover at svømme, dykke, lære udspring og mange andre sjove vandaktiviteter, bliver der sat fokus på livredning, førstehjælp og sikre baderåd.

Du kommer i vandet to gange om dagen, og når du ikke er i vandet, bliver der arrangeret alle mulige sjove lege, spillet bold og andre sjove aktiviteter i nærområdet.

Fem kulørte dage sammen med nye venner.

Vi ser flere gode grunde til at tilbyde børn fem dages REMA 1000 AquaCamp:

- Vi håber, at flest mulige forældre vil tage tilbuddet til sig og dermed give deres børn muligheden for at få en unik oplevelse af vandets mange facetter. Samtidig er det et godt tilbud til de børn, som måske ellers går en lang ferie i møde.

På REMA 1000 AquaCamp fylder vi aktiv kulør på og skaber samtidig rammerne for nye venskaber.

REMA 1000 AquaCamp ledes af nogle af klubbens uddannede instruktører og livreddere.

Tilmelding foretages via vores hjemmeside www.svommeklubbensyd.dk - under "Event". Du behøver ikke at være medlem af Svømmeklubben SYD for at deltage, men du skal oprette en gratis profil på Vores hjemmeside, for at tilmelde dig.

Hvis du er under 7 år, så må du gerne deltage hvis du bliver 7 i indeværende skoleår. Vi forventer dog, at man kan klare sig selv i omklædningen.

Svømmeklubben SYD afholder REMA 1000 AquaCamp i samarbejde med Dansk Svømmeunion, der har udviklet konceptet takket være støtte fra REMA1000 og Trygfonden

Prisen vil være 1350 kr. og indeholder T-shirt, goodiebag med drikkedunk, badehætte og svømmebriller samt frugt, saft og vand - desuden skal du ikke have madpakke med, da vi sørger for frokost.

Tilmelding er bindende, og der ydes ingen refusion ved afmelding eller sygdom udover de 14 dages fortrydelsesret, som købeloven kræver.

Man er velkommen til selv at forsøge at sælge pladsen til anden side, hvis man bliver forhindret i at deltage.

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os på koordinator@svommeklubbensyd.dk
Ret til ændringer forbeholdes

Vi glæder os ”vandvittig” meget til at se dig   😎

På gensyn i Svømmeklubben SYD

Ekstra information

T-shirt str.

Kontakt info

Disse informationer er krævet til at gennemføre online betalinger i henhold til de nye EU regler for sikker online betaling (3D secure). Læs mere omkring dette her.

Pris: 1350 DKK

Vores sponsorer