VILD MED VANDSPORT

Fællesskab, engagement, udvikling og plads til alle

Klubbens motto, vision og værdier

Motto:
Vild med Vandsport

Værdier:
Fællesskab, engagement, udvikling og plads til alle

Vision:
Lolland-Falsters Fyrtårn indenfor vandsport, gerne i samarbejde med andre vandsportsklubber og øvrig foreningsliv

Når vi er så vild med vand, skal vi også kunne præstere i vand og udvikle svømme talenter lokalt. Og støtte til at unge mennesker bliver i sporten og i det aktive sports Fællesskab.

Vi søger meget gerne at vores k afd styrkes i Fællesskab med hinanden og med andre og at vi med vores k svømmere kommer i det fælles foreningshus og møder andre unge i idrætten, så vi sammen tilvælger det aktive liv. Og at flere på den måde er med til at sætte vores lokal område på landkortet, ved at præstere og invitere udefra ind i k afd og med til stævne og mesterskaber og træningslejr.

Vi ønsker at udvikle k afd til Lolland-Falsters Fyrtårn indenfor svømning, øge medlemstal i k afd, samt øge antallet af unge svømmere over 18 år.

Udvikling af k svømmere foregår via træningslejre, Fællesskab, vedholdende træningspas, træner udvikling og stævne deltagelse. Udvikling foregår også via dry land træning, styrke træning, cykling og løb.

Vi investere vores engagement i u afd, sådan at vores små kommende k svømmere mærker Fællesskab og mulighed for udvikling i et miljø med plads til alle. Vi har forandret strukturen løbende i u afd, for at fastholde flere u svømmere op til k afd.
Øge trivsel her via Micro stævner og træningslejre og det har givet afkast i flere k svømmere og flere virkelig gode resultater til stævner.

Vi vil være en klub for alle og skabe en fremtid k afd for alle. Det betyder samtidig at vi har et mål om at vi kan øge sponsor aftaler og tilskuds aftaler til klubben og k afd, sådan at bruger betaling for svømmerne reduceres, og vi på den måde bedre kan være en svømmeklub for alle.

Vores sponsorer